torstai 16. toukokuuta 2013

Sinä maistut onnelta


Paljaat jalat ja nurmikko, sen päällä hymyilevät voikukat - minä rakastan sitä. Aurinkokin hymyilee, se nauraa ja se nauru on hyväntahtoista. Se ei ivaa minua, se ei pidä minua huonona. Minä en osaa punoa voikukista seppelettä, mutta jos osaisin, laittaisin sen hiuksiini. Minä pitäisin sellaista seppelettä hiuksissani joka ikinen päivä siihen asti, kunnes voikukat kuolevat. Minä kantaisin niitä ja ne olisivat minun ystäviäni.
Nojaan taaksepäin ja selkäni kohtaa pehmeän nurmikon. Valkoisen mekon ryppyinen selkä varmaan värjäytyy täyteen vihreitä viiruja. Ei se haittaa minua nyt.
Suljen silmäni ja kuuntelen hiljaisuutta. Nurmikossa juoksevat hyönteiset rikkovat hiljaisuuden pienillä äänillään. Ne kai juhlivat, ne kuulostavat onnellisilta. Ne laulavat minulle ja minä kuuntelen.
Ilma tuoksuu lämmöltä. Ja tuntuu onnelta.
Sinä olet luvannut tulla minun luokseni sinä iltapäivänä. Oletkohan sinäkin minun ystäväni sinä päivänä, ihan niin kuin kaikki ne äänet ja tuoksut ympärilläni?
Minä näen sinun kävelevän nurmikolla, vaikka makaan siinä suljetuin silmin. Sinä olet kaunis. Sinun hiuksesi kihartuvat niskasta.
Sinä käyt viereeni ja olet siinä ihan hiljaa. Pujottelet sormesi hitaasti minun sormieni päälle. Minä pidän siitä. Pidän siitä, miten sinä vain olet siinä.
Me makaamme siinä niin pitkään, että valo alkaa kadota. Minä meinaan jo nukahtaa viereesi. Sormesi ovat saattaneet hiipiä jo vartalolleni, ne ovat saattaneet jo koskettaa minua. Minä olen pitänyt siitä niin paljon, etten ole edes huomannut. En minä ole halunnutkaan kieltää.
Äänet ympärillä ovat hiljenneet ja kuulen enää vain sinun hiljaisen hengityksesi. Se kuulostaa ihanalta. Taivas näyttää pimenneenä harmaalta. Se on pilvetön ja kaunis. Minä voisin katsoa sitä ikuisesti. Sinä olet siirtynyt lähemmäs. Sinä olet lämmin ja vartalosi haluaa levätä minun vierelläni. Minä haluan sinun lämpösi itseeni, vaikka minulla ei ole kylmä.
Sinä nouset kyynärpäidesi varaan ja kumarrut yläpuolelleni. Hymyilet minulle ja näytät tuhannesti ihanammalta kuin aurinko tai ne kauempana lepäävät voikukat. Minä haluan vain sinun tuoksusi ja lämpösi. Minä haluan tuntea sinut itseäni vasten. Minä haluan sinun huulesi ja sinun suljetut silmäsi. Haluan sinun sydämenlyöntisi itseäni vasten. Minä haluan sinut.

10 kommenttia:

 1. Kiva tää sun blogis, jään seuraileen :)

  http://mylifejennajuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oon lukenu varmaan kaikki sun kirjoittamat tekstit, aivan ihania kaikki! Jatka samaan malliin, upeaa tekstiä ♥

  VastaaPoista
 3. Kai ymmärrät että multa pääsee kohta itku kun en oo saanut lukea sun ihania juttuja pitkään aikaan :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää voi ei oot ihana♥ kyllä mä yritän pian taas kirjotella jotain!

   Poista
 4. Vau miten kauniita kirjoituksia, olet todella lahjakas kirjoittaja ja on hienoa omata joku lahja jonka avulla voi tuoda tuntojaan esille tai purkaa vaan sydäntään. ;)

  VastaaPoista