maanantai 4. marraskuuta 2013

One year later


Mun blogilla on synttärit!!!! Tänään on kulunu tasan vuosi siitä, kun julkasin ensimmäisen postaukseni täällä. Aika menee hirmu nopeesti. En koskaa ois uskonu, että saisin näinkin paljon lukijoita, teitä on nyt 59 + kaikki ihanat anonyymit lukijat :-) Teidän kommentit on ollu ihan täyttä parhautta ja piristäny mua ihan hirveesti. Aattelin tällee synttäreiden kunniaks laittaa hirveen edustavaa kuvamateriaalia musta esille!
Ja hei, jos jollain on mielessä jotain erikoispostausta tai jotenki vaan erilaista postausta kun yleensä teen, niin ehdottakaa mulle! Musta ois kivaa tehä tänne jotain erilaista, jos joku jotain ehdottaa :-)
Hirrrrrmu iso kiitos kaikille mun lukijoille, ootte ihan parhaita ♥

4 kommenttia:

 1. joku video mis höpöttelet ois toosi kiva! tai vaik sellane et valitset sun lemppari vaattert ja näytät ne ja kerrot niistä noissa kuvissa on esiintyny niin paljon kaikkia kivoja vaatteita joista ois kiva tietää enemmän! esin et mistä on ja paljo makso:) ja ihan mielenkiinnosta muuten löydätkö ikinä kirppareilta mitään tai käytkö ikinä ylipäätään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voinhan mä semmosta koittaa tehä :-) mä tykkään käydä kirppareilla mut sinne ei jotenki tuu kauheen usein silti mentyy, oon pari kertaa löytäny kivoja paitoja :)

   Poista
 2. okok tosi massaa mut semmonen video mis teet noi sun rajaukset koska meikkaat ihaniten(?) ikinä! :3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mäpäs teen sitten semmosenki :-) musta on ihan kiva toteutella tämmösii "massajuttuja" koska nää on mulle kumminki uutta!

   Poista