sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Mä taidan kävellä unissani


Multa toivottiin jonkinlaista kuulumispostausta, joten ajattelin semmoisen rustailla.
Mun elämässä on tapahtunu tässä kuukauden sisään yks iso muutos, joka on aikalailla onnistunut sekottamaan mun pään. Menetin mulle tosi tärkeän ihmisen ja nyt tunnun olevan jonkinlaisessa umpikujassa mun tunteiden ja ajatusten kanssa. Tuntuu, että elän unessa. Päivän päätteeksi tuntuu ihan kamalan vaikealta miettiä päivän tapahtumia, ihan kun mitään ei olis tapahtunut, niin kun en olisi elossa. En tiedä mitä tunnen ja ketä kohtaan. Tunnen syyllisyyttä kaikesta jatkuvasti. Mulla on jo muutaman kuukauden ollu meneillään joku huonompi kausi ja haluaisin tän jo loppuvan.
Mulla on myös päällä joku kevätväsymys. Oon ihan loppu koulun suhteen ja ootan lomaa aivan älyttömästi. Nukun vaikka kuinka paljon ja silti väsyttää koko ajan.
Tästä huolimatta nautin täysin siemauksin elämän pienistä iloista. Koitan pitää itteni kiireisenä sellasten asioiden parissa, mistä oikeasti nautin.
Ostin eilen hiusvärin, oon pian taas punapää! Saa nähdä millanen lopputulos tulee, kun tähän tumman värin päälle heitetään suoraan se punainen. Mulla on niin kamala ikävä punaista tukkaa, etten mitenkään pysty odottamaan mihinkään kesän loppuun, vaikka niin aluksi suunnittelin.
Mitä teille kuuluu ihanaiset? Heittäkää mulle kommenttia teidän kuulumisista, mä haluan oikeasti tietää, millaista teidän elämä siellä ruudun toisella puolella on.
Ja jos löytyy jotain toiveita/ehdotuksia, niin niitäkin saa taas laitella :-)
pus pus ♥

8 kommenttia:

 1. Kuulumisesi kuulostavat erittäin samanlaisilta kuin omani, ehkä jopa pelottavan samanlaisilta. Paitsi etten ole värjäämässä hiuksiani takaisin punaisiksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, ikävä kuulla että muillakin menee tällälailla :< tsemppiä ♥

   Poista
 2. Heei muru, punanen väri ei kyllä tarraa kii tumman päälle, suosittelen värinpoistoa ensin. Kokemusta löytyy.

  Kuulumiseni tiiätkin jo, aivan rikki ja sekaisin... kuin biisissä Jippu - väärinpäin lentävät linnut... :'c </3

  Voimia hurjasti, niistä vähistä, mitä on nyt mullakaan jäljellä..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin niin, että sulla olis parempi olla :< voimia ja haleja sinnekin muru <3

   Poista
 3. tuntuu tällä hetkellä siltä et mun elämä ois suoraan jostain chisun yksinäisen keijun tarinasta. paitsi että mä oon vielä täällä.

  oon vähän eksynyt itestäni ja elämästä, mikään tunnu todelliselta, oli se mikään sitten jotain iloista tai surullista. ihan kuin olisin unessa. mutta se ei oo mikään kiva uni. enemmänkii painajainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa tutulta :< voimia ja jaksuhaleja ♥

   Poista
 4. Hei, musapostaus vois olla kiva. Kertoisit mitä oot kuunnellu elämäs eri vaiheissa, mitä kuuntelet eri mielentiloissa ja mihin biiseihin/artisteihin liittyy muistoja ja millaisia. Tosta nyt sais kyllä montakin postausta aikaiseksi, mutta jos jotain tän tyylistä. Voisi olla ihan hauskaakin, tai ainakin tunteita herättävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii joo, kuulostaa hyvältä! toteuttelen tuon kyllä, kiitos kivasta ideasta :-)

   Poista